Φορητοί ανιχνευτές αερίων

Βιομηχανικός Αυτοματισμός
Ανιχνευτές Αερίων

Η ανίχνευση μολυσματικών, τοξικών ή εκρηκτικών αερίων, παίζει πολύ σημαντικό ρόλο σε πάρα πολλές εφαρμογές τόσο στη βιομηχανία, όσο και σε άλλους τομείς. Σε περιπτώσεις που υπάρχει υποψία για παρουσία επικίνδυνων αερίων σε συγκεντρώσεις που καθιστούν την παρουσία του ανθρώπου απαγορευτική, τότε η ανίχνευση για την διακρίβωση των επιπέδων τοξικότητας ή εκρηκτικότητας, είναι επιβεβλημένη.

Διατίθενται φορητοί ανιχνευτές αερίων με ηχητικό και οπτικό αλάρμ και με κλιπ για προσαρμογή στα ρούχα των εργαζομένων. Διατίθενται για ανίχνευση εκρηκτικών αερίων, φυσικού αερίου, υγραερίου, προπανίου, βουτανίου, μεθανίου. οξυγόνου. διοξειδίου του άνθρακα, μονοξειδίου του άνθρακα, αμμωνίας, υδρόθειου (CO2, CO, SO2, NOx, CH4, O2).

Με την χρήση των φορητών ανιχνευτών αερίων ο εργαζόμενος έχει την δυνατότητα να παρακολουθεί τις συγκεντρώσεις των αερίων που τον περιβάλλουν ακριβώς στο σημείο που βρίσκεται κάθε στιγμή. Αυτή η μέθοδος είναι ιδανική για τις περιπτώσεις που οι εργαζόμενοι κινούνται σε μια ευρεία περιοχή που είναι χαρακτηρισμένη ως «επικίνδυνη».

Χαρακτηρτιστικά

Ψηφιακή ένδειξη
Ηχητικός (95dBA) & Οπτικός συναγερμός
Βάρος: 130gr
Μπαταρίες: επαναφορτιζόμενες
Έγκριση: ATEX II 1G/EEx iadIIC- Προστασία IP65
Πιάστρο για ασφαλή ανάρτηση από την τσέπη.
Δειγματοληψία από κλειστούς χώρους Προσαρμογέας / Πουάρ Δειγματοληψίας

  • WITT GAS
  • Φόρμα Επικοινωνίας